Ulica Breza 28A, 31315 Zlatibor, Srbija info@casadimontagna.rs +381 64 4844446

Zahvaljujući specifičnoj klimi i prepoznatljivim kontinentalnim i mediteranskim vazdušnim strujanjima koja se nalaze samo na Zlatiboru, ukomponovanom odnosu između ošumljenih predela jela, bora i smrče i prostranih livada, čistom vazduhu, velikom broju sunčanih dana u godini, prelepim skijaškim terenima, Zlatibor se razvio u čuveni turistički centar, sa najdužom turističkom tradicijom među planinama u Srbiji.
Prosečna nadmorska visina Zlatibora je oko 1.000 metara
Zlatibor je polazište za sve dalje izlete u blizini: Drvengrad, Mokra Gora, Potpećka pećina, Sirogojno, Stopića pećina, Gostiljski vodopad, Prerast u Dobroselici...

Sadržaj koji nudi Zlatibor, prilagođen je svim uzrastima. Za najmlađe posetioce postoji prateći sadržaj oko jezera, kao i na samom jezeru u vidu vožnje pedaline. Ono što se izdvaja iz ponude za mališane je DINO PARK - tematski park, zabavno - edukativnog karaktera koji pruža jedinstvenu zabavu. Dvadeset multimedijalnih replika dinosaurusa iz doba Krede i Jure i dvadeset sadržaja iz sveta moderne tehnologije čine savršen spoj koji svakodnevno poseti na stotine posetilaca iz celog sveta.

Da odrasli ne bi ostali bez zabave, tu je AVANTURA PARK . 7 staza – atrakcija koje će zadovoljiti svakog željnog avanture. Najmlađi su dobrodošli i u ovaj park jer su neke od staza posebno dizajnirane za njih. U zimskim mesecima park nudi ZIMSKU AVANTURU – skijaški centar po uzoru na evropske ski centre u okviru kojeg postoji i škola skijanja za sve zainteresovane.

Naša adresa

Ulica Breza 28A
31315 Zlatibor
Srbija

Telefon

Mobilni:+381 64 4844446

dostupan 24/7/365

Pošaljite Email

info@casadimontagna.rs

Odgovorićemo Vam u narednih 24h.